Gehaktballen

Wat zit er in de Gehaktballen


 
Ingrediënten
100g biefstuk (gemalen tot gehakt)
1 grissini soepstengel (fijngestampt of gemalen)
1 Theelepel melk
2 takjes peterselie
1 theelepel uienpoeder 
1 theelepel basilicum (of Provençaalse kruiden)
1 theelepel oregano
1 teentje vers gehakte knoflook
Zout naar smaak
Peper naar smaak
 
Bereiding
Oven voorverwarmen op 250gr.C
Doe in een kom alle ingrediënten bij elkaar en meng het geheel goed door elkaar.
Vorm medium balletjes van het gekruide mengsel
Je kunt ongeveer 6-7 1” balletjes maken. Of 2 grote hamburgers.
Plaats de balletjes op een anti-aanbak folie en laat het 10 minuten in de oven bakken.
Keer ze halver wegen om.
Serveren met groenten en rauwkost naar wens.
Je kunt ze ook vooraf maken en in de diepvriezer bewaren