Appelgebakje

Wat zit er in de  Appelgebakje


Ingrediënten
Mespunt Kaneel
Mespunt Nootmuskaat
Druppel Stevia
1 grote appel(gaat van het dagrantsoen af)
Theelepel Citroensap
1 grisinni soepstengel of melbatoast.

Bereiding
Snijd  een halve appel in kleine dobbelsteentjes en rasp de andere helft aan de groffe zijde van een rasp.
Neem een stukje bakpapier en doe leg de geraspte appel met een druppel citroensap in de oven.
Laat het bakken tot het een droog korstje is. (Het wordt een soort appelkoekje)
Meng de overige  ingrediënten met de gesneden appel.
Vijzel de grisinni soepstengel en doe dit in een klein ovenschaaltje.
Doe hier vervolgens het appelmengsel op. Ondertussen is het appelkoekje klaar.
Bak het appeltaartje in de oven ongevier 15 minuten op 150 á 170 gr C.
Het appelkoekje is ondertussen goed gedroogd en afgekoeld.
Deze kun je nu brokkelen over het warm gebakje dat klaar is.