Sinaasappelgebakje
Wat zit er in de Sinaasappelgebakje
Ingrediƫnten
Mespunt Kaneel of koekkruiden.
Mespunt Nootmuskaat (optioneel)
Druppel Stevia
1 grote sinaasappel(gaat van het dagrantsoen af)
Theelepel Citroensap
1 grisinni soepstengel of melbatoast.
Bereiding
Schil en ontvel de sinaasappel.
Maak partjes of snijd de sinaasappel in plakjes.
Neem een koekepannetje en bak daarin de sinaasappels in de citroensap met met stevia en kaneel op een heel laag vuurtje.
Vijzel de soepstengel of melbatoast en maak een papje van een druppel citroensap of een eetlepel melk. Verspreid het papje in een muffin vormpje en bak een krokant korstje in de oven.
Laat het even afkoelen. Doe vervolgens de gestoofde sinaasappelschijfjes in het bakje.